Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ενδιαφέρον για Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στον Αντικάλαμο

Ενδιαφέρον επέδειξαν αιρετοί, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, εκπαιδευτικοί και πολίτες για τη λειτουργία Κέντρου Διά Βίου Μάθησης στον Αντικάλαμο. Σε συνάντηση που έγινε χθες, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, στο Δημαρχείο, έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του Δημάρχου και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας από το Ασπρόχωμα, τον Αντικάλαμο, τη Σπερχογεία, το Καλάμι και τη Θουρία, παρουσία του Γενικού Γραμματέα και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Καλαμάτας.
Την ίδρυση τέτοιου Κέντρου στον Αντικάλαμο επιδιώκει ο Δήμος, δεδομένου μάλιστα ότι το πρώην Δημοτικό Σχολείο είναι κτήριο με χώρους πιστοποιημένους για τη λειτουργία Κέντρου Διά Βίου Μάθησης.
Μετά το ενδιαφέρον που κατεγράφη, ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να προσκαλέσει ο Δήμος τους πολίτες της περιοχής προκειμένου να υποβάλουν αιτήσεις, ώστε να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα – μεταξύ άλλων – για βελτίωση υπαρχουσών καλλιεργειών, για καινούργιες καλλιέργειες, για επιχειρηματικότητα, για πολιτιστικά θέματα (παραδοσιακοί χοροί) κ.λπ.
 
ΑΠΟΨΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ
 
Στο πλαίσιο του στόχου που έχει θέσει ο Δήμος για την υποστήριξη, την ψυχαγωγία και τη βελτίωση του γνωστικού επιπέδου των κατοίκων των περιοχών στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας, απόψε, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, θα διεξαχθεί συνάντηση για τη λειτουργία Κέντρου Διά Βίου Μάθησης στο Πλατύ. Χώρος κατάλληλος για τη λειτουργία του κρίνεται το δημοτικό κτήριο Μάντζειο και το Κέντρο αναμένεται να καλύψει τις Τοπικές Κοινότητες Πλατύ, Αριοχώρι, Αρφαρά, Ανεμόμυλος, Αλώνια και Πήδημα.     
 
siskepsi_dimarxou_me_topikous_1.JPGsiskepsi_dimarxou_me_topikous_3.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech