Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πολλές εκδηλώσεις για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους

Σύσκεψη για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Σ’ αυτή μετείχαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας Θανάσης Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Χάρης Βγενής, οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Καλαμάτας, Άριος, Σπερχογείας, Θουρίας, Αρφαρών, Λαιΐκων και Μικρής Μαντίνειας, μέλη του ΔΣ της Κ.Ε. «Φάρις», υπηρεσιακά στελέχη της και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και κοινωφελών οργανώσεων.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε. «Φάρις» έκανε γνωστό ότι οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και, την επομένη Σάββατο 13 του μήνα, στο Ιστορικό Κέντρο, ενώ εκείνο το βράδυ θα φωταγωγηθεί και καράβι στην Παραλία.

Οι εκδηλώσεις έχουν στόχο την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων με επίκεντρο τη γιορτή των Χριστουγέννων, αλλά και την τόνωση της εμπορικής και περιηγητικής κίνησης, ώστε η Καλαμάτα να καταστεί κέντρο της νότιας Πελοποννήσου.

Οι εκπρόσωποι φορέων ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. «Φάρις» μετέχοντας στη χθεσινή σύσκεψη. Μάλιστα, οι περισσότεροι παρουσίασαν και προτάσεις για τη συμπερίληψη εκδηλώσεων στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου.

christmas.jpgchristmas_1.jpgchristmas_2.jpgchristmas_3.jpgsuskepsi-xrist.JPGsuskepsi-xrist_1.JPGsuskepsi-xrist_2.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech