Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Διαγωνισμός για επείγουσες εργασίες συντήρησης στο Ταφικό Μνημείο Εφεσίων

Σε προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη διεξαγωγή επειγουσών εργασιών στο Ταφικό Μνημείο Εφεσίων, που βρίσκεται στο Κοιμητήριο της Καλαμάτας, προχώρησε η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Νοτίου Ιονίου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, συνολικής δαπάνης κατ’ ανώτερο όριο 20.000 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή που επισυνάπτεται στη διακήρυξη. Η δαπάνη θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σημειώνεται ότι στη φωτορεαλιστική απεικόνιση που παρατίθεται, παρουσιάζεται το μνημείο στην τελική του κατάσταση, μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλουν προσφορές σύμφωνα με τα οριζόμενα στη διακήρυξη μέσω του υποδείγματος του παραρτήματος ΙΙ, το αργότερο μέχρι την 18-11-2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00, στο Πρωτόκολλο της ΥΝΕΜΤΕΔΕΠΝΙ επί της οδού Μαιζώνος 17 στην Πάτρα. Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

Ημερομηνία διαγωνισμού ορίζεται η 18-11-2014 και ώρα 13.30. Η ολοκλήρωση των εργασιών ορίζεται σε 35 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Τη διακήρυξη μπορεί κανείς να αναζητήσει από τη «Διαύγεια» με τον ΑΔΑ: 7ΖΥΔΓ-ΛΒΤ.

efesiwn.JPGmnimeio-efesiwn.png

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech