Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της εικόνας και την ασφάλεια σε Ναυαρίνου και άλλους δρόμους

Ήδη ξεκίνησαν από συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας και θα συνεχισθούν με εντατικό ρυθμό παρεμβάσεις εν όψει της θερινής περιόδου, για τη βελτίωση της εικόνας και την ασφαλή μετακίνηση, στη Ναυαρίνου και άλλες οδούς.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ

Συγκεκριμένα, συμπληρωματικά ως προς συναφείς παρεμβάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου θα παρέμβει στη Ναυαρίνου, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως και προς ανατολάς όπου υπάρχουν ζαρντινιέρες και λοιποί χώροι ανάπτυξης φυτών, φροντίζοντας για την αφαίρεση ζιζανίων και κάνοντας νέες φυτεύσεις, ενώ θα μεριμνά για την άρδευση ανθοφύτων και δένδρων. Επίσης, θα διενεργηθούν και αναγκαία κλαδέματα. Ανάλογες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτης και τη Νέα Είσοδο.

 

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Στη Ναυαρίνου - και σε άλλα σημεία όπου είναι αναγκαίο - θα εκτελεσθούν και εργασίες ελαιοχρωματισμού σε ρείθρα και κολόνες.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Διατάξεις που είναι γνωστές ως "μάτια γάτας" και οι οποίες συμβάλλουν στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, θα τοποθετηθούν στο οδόστρωμα της Ναυαρίνου, σε διαβάσεις. Το ίδιο θα γίνει και σε άλλες οδούς όπου υπάρχει ανάγκη.

Ακόμη, θα τοποθετηθούν πινακίδες ενημέρωσης των οδηγών, ώστε αυτοί, όταν διέρχονται από την Παραλία με κατεύθυνση τη Βέργα, τη Μικρή Μαντίνεια και τη Μάνη εν γένει, να αποφεύγουν την οδό Ναυαρίνου, προκειμένου να μειωθεί ο κυκλοφοριακός φόρτος στο δρόμο αυτό. Το ίδιο θα γίνει και για όσους, προερχόμενοι από Μάνη, κατευθύνονται προς Αθήνα, πάντοτε με σκοπό την αποσυμφόρηση της Ναυαρίνου (για παράδειγμα, μέσω των οδών Καρακούση και Κρήτης).

 

ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Οι κοινόχρηστοι χώροι τους οποίους καταλαμβάνουν τα καταστήματα θα οριοθετηθούν με χρωματιστή γραμμή.

 

 

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech