Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η Οικονοµική Επιτροπή συνεδρίασε στις 20 Μαΐου 2014

Κατά την 22η/2014 συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής του ∆ήµου Καλαµάτας, σήμερα Τρίτη 20 Μαΐου, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεµάτων:

1. ∆ιενέργεια φανερής προφορικής πλειοδοτικής δηµοπρασίας για την εκµίσθωση χώρου αιγιαλού στη θέση «Μύλοι» της Τοπικής Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας. Κατακυρώθηκε στην εταιρεία Αφοί Παναγή η εκμίσθωση χώρου έναντι 11 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, για να αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες, νότια του Τουριστικού.

mmantineia

2. ∆ιενέργεια φανερής προφορικής πλειοδοτικής δηµοπρασίας για την εκποίηση κινητών αχρήστων υλικών. Κατακυρώθηκε στον Α. Κατσούλη η εκποίηση αχρήστων υλικών, εκτιμώμενου βάρους περί τους 51 τόνους, έναντι 0,125 ευρώ κατά κιλό.

3. Επί αιτηµάτων υπαγωγής στη ρύθµιση του Ν. 4257/2014, για την εξόφληση οφειλών εκ μέρους πολιτών και επιχειρήσεων με ευνοϊκούς όρους. Εγκρίθηκε ως η εισήγηση της υπηρεσίας.

4. ∆ιάθεση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2014. Δε συζητήθηκε.

5. Ανατροπή ανάληψης υποχρέωσης µη πραγµατοποιηθεισών δεσµεύσεων. Εγκρίθηκε.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΕΙΑΣ

6. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας ανοιχτού δηµόσιου µειοδοτικού διαγωνισµού για το έργο «Συντήρηση καλλιτεχνικών κτηρίων και ∆ηµοτικού Καταστήµατος Άνθειας». Είχαν κατατεθεί 6 προσφορές, ακυρώθηκε η συμμετοχή 2 προσφερόντων και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η Παντεχνική Μεσσηνίας – Δ. Μουτσώκος και Συνεργάτες, με έκπτωση 39,42% επί προϋπολογισμού 200.000 με το ΦΠΑ. Το συγκεκριµένο έργο αφορά σε εργασίες επισκευής και συντήρησης του Δημοτικού Ωδείου, του κτηρίου των ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, του κτηρίου του Εικαστικού Σχολείου, του κτηρίου ∆ασκαρόλη - Χανδρινού και του ∆ηµοτικού Καταστήματος Άνθειας.

wdeio

7. ∆ιόρθωση της υπ’ αριθµ. 106/2014 απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής, µετά τη διόρθωση των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας του ανοικτού µειοδοτικού διαγωνισµού για το έργο «Κατασκευή ποδηλατόδροµου Αγίου Φλώρου». Εγκρίθηκε η διόρθωση τυπικού ζητήματος.

ag-flwros

8. Σύσταση παγίας προκαταβολής, έτους 2014, Τοπικής Κοινότητας Ασπροχώµατος. Εγκρίθηκε.

9. Απόδοση παγίας προκαταβολής Τοπικής Κοινότητας Αρτεμισίας ∆ήµου Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.

10. Συγκρότηση επιτροπών. Δε συζητήθηκε.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech