Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Με ποδήλατο στη δουλειά!

Πρώτη μέρα της εκστρατείας biketowork, σήμερα Πέμπτη 15 Μαΐου. Το «Με Ποδήλατο στη Δουλειά» (biketowork), που θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουνίου, διοργανώνεται φέτος για 4η φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για μιαν εκστρατεία προώθησης του ποδηλάτου ως καθημερινού μέσου μετακίνησης, στην οποία καλούνται όλοι να συμμετάσχουν.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα καταγράφονται οι μετακινήσεις καθενός προς και από τη δουλειά, σε μιαν ιστοσελίδα που συλλέγει τις πληροφορίες και εμφανίζει τα συνολικά στοιχεία.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σε ομάδες και φορείς / εργοδότες, δημιουργώντας έτσι ένα συναγωνισμό μεταξύ ομάδων και εταιρειών για το ποιος θα καταγράψει τα περισσότερα χιλιόμετρα.

bike-to-work

Προκειμένου να ξεκινήσει κανείς, αρκεί, αφού εισαγάγει τα στοιχεία του στην ιστοσελίδα biketowork.gr, να την επισκέπτεται καθημερινά και να προσθέτει τα χιλιόμετρα που διήνυσε.

Σημειώνεται ότι πέρυσι η Καλαμάτα κατέγραψε πολύ θετικές επιδόσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας και φέτος είναι ευκαιρία να τις βελτιώσει.

podilatodromos 1

Η εκστρατεία «Με Ποδήλατο στη Δουλειά» παροτρύνει τους εργαζόμενους να πηγαίνουν στη δουλειά με το ποδήλατο, προβάλλει τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης με ποδήλατο στους εργοδότες, προβάλλει τους εργοδότες που προωθούν το ποδήλατο.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει στέλνοντας e-mailστο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: biketowork.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/groups/195519447158684/

Twitter: https://twitter.com/podilates

bike-to-work.gifpodilatodromos.JPGpodilatodromos_1.JPGpodilatodromos_2.JPGsmall_banner.gif

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech