Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

«Καρέλια Α.Ε.»: πολύ θετικές επιδόσεις πέρυσι, 2,5 εκατ. στους εργαζομένους

Πολύ θετική πορεία για την Καπνοβιομηχανία Καρέλια ΑΕ καταγράφεται μέσα από τα στοιχεία για το 2013, κάτι πολύ θετικό και για την Καλαμάτα και την περιοχή της, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη σε πανελλαδικό επίπεδο εταιρεία, που διατηρεί το εργοστάσιό της εδώ, εργοδοτώντας εκατοντάδες συμπολιτών μας και συνεισφέροντας με άκρως θετικό τρόπο στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Εξαιτίας της θετικής της πορείας, όπως έκανε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος της Καρέλια ΑΕ, Ανδρέας Καρέλιας, στην ετήσια γιορτή του προσωπικού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η εταιρεία χορήγησε στους εργαζομένους της έκτακτες παροχές 2,5 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία υλοποίησε σημαντικές επενδύσεις το 2013, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, ενώ θα επενδύσει και άλλα μεγάλα ποσά το 2014.

Σχετικά δημοσιεύματα έκανε ο Καλαματιανός Τύπος, αλλά και πολλά ΜΜΕ των Αθηνών, καθώς η Καρέλια ΑΕ έχοντας δώσει έμφαση στις εξαγωγές καταγράφει σημαντικές επιτυχίες εν μέσω κρίσης, φέρνοντας πλούτο στη χώρα και την Καλαμάτα, μέσα και από σημαντική αύξηση της παραγωγικότητάς της.

dimosieumata_gia_karelia.jpgdimosieumata_gia_karelia_1.jpgdimosieumata_gia_karelia_2.JPG

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech