Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Κάλαντα από το Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας

Παιδιά από τα τμήματα των εφηβικών χορευτικών ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας, φέροντας παραδοσιακές ενδυμασίες, έψαλαν σήμερα τα κάλαντα στο Δήμαρχο, με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας αποτελούμενης από μέλη των χορευτικών ομάδων με επικεφαλής το δάσκαλό τους Άγη Τσακαλάκο. Τα παιδιά συνόδευαν τα μέλη του ΔΣ του Λυκείου Άννα Μαύρου, Ελένη Αγγελοπούλου, Μαρία Λιναρδάκη και Σίσσυ Καλλικούνη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά και τα μέλη του ΔΣ για τις ευχές και αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες της Προέδρου του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας Βίκυς Καρέλια και των μελών του ΔΣ, που το έχουν αναδείξει «στο καλύτερο Λύκειον των Ελληνίδων της Ελλάδος», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Απευθυνθείς προς τα παιδιά, ανέφερε: «Όπου κι αν παρουσιάζεστε, διαφημίζετε την πόλη και την περιοχή μας».

Ο Π. Νίκας επεσήμανε πως «στην εποχή της κρίσης πρέπει να αναζητήσουμε τα ιδανικά και τις αξίες, τις παραδόσεις μας, ό,τι κράτησε όρθιο τον Ελληνισμό», που διατηρεί και αναδεικνύει το Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας, προς το οποίο ο Δήμος Καλαμάτας είναι συμβοηθός και συμπαραστάτης.

lukeio-ellinidwn.JPGlukeio-ellinidwn_1.JPGlukeio-ellinidwn_2.JPGlukeio-ellinidwn_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech