Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πρακτική άσκηση στο Δήμο για 15 μαθητές του ΟΑΕΔ

Δεκαπέντε μαθήτριες και μαθητές των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Καλαμάτα καλωσόρισε σήμερα ο Δήμαρχος, καθώς ξεκινούν την πρακτική τους άσκηση σε υπηρεσίες του Δήμου. Οι μαθητές, 9 αγόρια και 6 κορίτσια, εκπαιδεύονται ως μηχανικοί αυτοκινήτων, ψυκτικοί, ηλεκτρολόγοι και διοικητικοί και κατανεμήθηκαν στις ανάλογες Διευθύνσεις του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν πετυχημένη πορεία στην πρακτική τους άσκηση, τους έδωσε κατάλληλες συμβουλές και τόνισε πως θα έχουν ισότιμη με τους υπαλλήλους αντιμετώπιση.

Ο Χαράλαμπος Κοτσογλανίδης, προϊστάμενος Πρακτικής Άσκησης των ΕΠΑΣ Μαθητείας Καλαμάτας του ΟΑΕΔ, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει προς τους μαθητές του Σχολείου αυτού. Οι μαθητές κατά το διάστημα της πρακτικής άσκησης εμπλουτίζουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους, η δε συνεργασία του Σχολείου του ΟΑΕΔ με το Δήμο Καλαμάτας είναι άψογη, όπως τόνισε ο κ. Κοτσογλανίδης. Σημειώνεται ότι οι μαθητές αμείβονται με το 70% του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη, ο ΟΑΕΔ επιδοτεί με 11 ευρώ ημερησίως την αμοιβή τους, τη δε υπόλοιπη καταβάλλει ο Δήμος, ενώ είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ.

oaed.JPGoaed_1.JPGoaed_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech