Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συνεδρίασε (11 Νοεμβρίου 2013)

Συνήλθε σήμερα στη 17η/2013 συνεδρίασή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του ∆ήµου Καλαµάτας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεµάτων:

 1. Γνωμοδότηση επί των προτάσεων οριοθέτησης των ρεµάτων της περιοχής Παραλίας Βέργας ∆ήµου Καλαµάτας, σύµφωνα µε τη μελέτη επικαιροποίησης και συµπληρωµατικής οριοθέτησης ρεµάτων της περιοχής αυτής. Η Επιτροπή γνωμοδότησε θετικά.

verga

2. Ρυθµίσεις κυκλοφορίας και στάθµευσης για τη λειτουργία του φωτεινού σηµατοδότη στη διασταύρωση των οδών Κρήτης – Φιλελλήνων – Μιαούλη. Εγκρίθηκαν οι σχετικές ρυθµίσεις, ως εξής:

Α) απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Κρήτης (από την οδό Φαρών έως την οδό Ψαρών) στην κατεύθυνση προς την οδό Ψαρών από την οδό Φαρών έως τον υπόγειο κάδο απορριμμάτων με εξαίρεση τις στάσεις αστικού λεωφορείου «Παπαφλέσσα» και «Κρήτης», στην οδό Κρήτης (από την οδό Φαρών έως την οδό Ψαρών) στην κατεύθυνση προς την οδό Φαρών από την οδό Ψαρών έως την οδό Μιαούλη και από την οδό Κανάρη έως την οδό Φαρών, καθώς και στις οδούς Φιλελλήνων και Μιαούλη σε απόσταση 20 μέτρων από το φωτεινό σηματοδότη

Β) μονοδρόμηση της οδού Μιαούλη με κατεύθυνση προς τη σηματοδοτούμενη διασταύρωση

Γ) απαγόρευση αριστερής στροφής από την οδό Κρήτης προς την οδό Φιλελλήνων

Δ) υλοποίηση όλων των παραπάνω τροποποιήσεων με κατάλληλη κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση

Ε) τοποθέτηση πληροφοριακής πινακίδας στη Λυκούργου για περιπορεία προς οδό Φιλελλήνων.

kritis

3. Εγκρίθηκε η παραχώρηση δύο ειδικών θέσεων στάθµευσης σε ΑµεΑ, μία στην οδό Βύρωνος και μία στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

amea

4. Καθορίσθηκε ο χώρος στάσης ή στάθµευσης (πιάτσα) ταξί στον Αλµυρό, απέναντι από την είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Αλμυρού, με μήκος 18,50 μέτρα και κατεύθυνση προς τη Μαντίνεια. Επίσης, θα τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση  (πινακίδα Ρ-70 και διαγράμμιση) στον παραπάνω χώρο.

5. Παρατείνεται η προθεσµία αλλαγής εξωτερικού χρωµατισµού των ταξί, όπως ζητεί το Σωματείο «Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί».

taxi

6. Εγκρίθηκε η είσοδος – έξοδος οχηµάτων επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου (Νέα Είσοδος) για συνεργείο αυτοκινήτων.

7. Εγκρίθηκε η είσοδος – έξοδος οχηµάτων επί αγροτικής οδού στη θέση «Γράνα» ή «Στρογγυλή» Αντικαλάµου για ΙΚΤΕΟ. 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech