Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε (5 Νοεμβρίου 2013)

Στη σημερινή, 45η/2013, συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής του ∆ήµου Καλαµάτας, έγινε συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεµάτων, ως ακολούθως:

 1. Κατάρτιση σχεδίου Ολοκληρωµένου Πλαισίου ∆ράσης (Ο.Π.∆.) ∆ήµου Καλαµάτας έτους 2014. Εγκρίθηκε.

2. Αποδέσµευση πιστώσεων. Εγκρίθηκε.

3. Αναµόρφωση δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2013, όπως με την ενίσχυση του αντίστοιχου κωδικού για τη βελτίωση του δρόμου μεταξύ Κάτω και Άνω Άμφειας με το ποσόν των 51.506 ευρώ και αναλόγως για την κατασκευή υπογείων κάδων απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης με το ποσόν των 32.632,20 ευρώ, καθώς και για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών (αφορά σε απαλλοτριώσεις) με το ποσόν του 1.096.441,56 ευρώ, αλλά και για δαπάνες καθαρισμού και συντήρησης σε παιδικές χαρές με το ποσόν των 12.000 ευρώ. Εγκρίθηκε.

paidikes-xares 1 upogeios-kados

4. ∆ιάθεση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2013, όπως για αποπεράτωση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στο Νιαρχαίϊκο λιοτρίβι, στ’ Αρφαρά με το ποσόν των 39.690 ευρώ και για επούλωση λάκκων στο οδικό δίκτυο με το ποσόν των 12.669 ευρώ, αλλά και για την ανέγερση νέου κτηρίου του 3ου Νηπιαγωγείου Καλαμάτας με το ποσόν των 454.512,54 ευρώ και για την ανέγερση νέου κτηρίου του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας με το ποσόν των 4.170.000 ευρώ. Εγκρίθηκε.

niarxaiiko-liotrivi 8odimotiko

5. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας του ανοικτού µειοδοτικού διαγωνισµού για το έργο «Επίστρωση µε κυβόλιθους κεντρικού δρόµου Θουρίας», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ με το ΦΠΑ. Προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία Καλλικράτης ΟΕ, έχοντας προσφέρει έκπτωση 13,73%.

thouria1

6. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας του ανοιχτού µειοδοτικού διαγωνισµού για την «Προµήθεια ειδών σιδηροπωλείου». Ο διαγωνισμός αφορούσε σε 3 ομάδες υλικών και για τα είδη σιδηροπωλείου ανακηρύχθηκε προσωρινός μειοδότης η Φωτεινή Γ. Καραμήτσου έναντι 16.029,28 ευρώ προ ΦΠΑ, για τα χρώματα ο Βασίλειος Δ. Γαλάνης έναντι του ποσού 38.507 ευρώ προ ΦΠΑ, ενώ για ειδικά χρώματα διαγραμμίσεων δε δόθηκε προσφορά και ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί.

7. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισµού για την «Τοποθέτηση δεξαµενών συλλογής αποβλήτων µαγειρικών ελαίων σε σχολικές µονάδες του ∆ήµου Καλαµάτας». Κατατέθηκε μία προσφορά από τον Ιωάννη Δ. Τσαούση που προσέφερε το ποσόν των 0,16 ευρώ ανά χιλιόγραμμο αποβλήτου μαγειρικού ελαίου, η οποία έγινε δεκτή.

tiganelaio

8. Επί των ενστάσεων κατά του πρακτικού του πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού για το υποέργο «Παροχή υπηρεσιών οριζόντιου επιστηµονικού συµβούλου για την παρακολούθηση και υποστήριξη του ΣΧΥ του ∆ήµου µε σκοπό την αποτελεσµατική υλοποίηση των έργων», που αναφέρεται στο έργο «Εξοικονόµηση Ενέργειας Καλαµάτας». Είχε υποβληθεί μία ένσταση, η οποία απερρίφθη, όπως εισηγείτο η υπηρεσία.

9. Ανάδειξη αναδόχου για εκτέλεση µε απ’ ευθείας ανάθεση του έργου «Συντήρηση θερµάνσεων σχολείων (2013)». Μετά την κατάθεση δύο προσφορών, ανακηρύχθηκε προσωρινός μειοδότης ο Νικόλαος Ι. Πετρόγιαννης.

thermansi-sxoleia thermansi

10. Απόδοση παγίας προκαταβολής ∆ηµοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων ∆ήµου Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.

topiki-koinotita

11. Απόδοση λογαριασµού των απαιτούµενων δαπανών για τη διοργάνωση συσσιτίων από το ∆ήµο Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.

sussitio

12. Ανάθεση επιδόσεων σε δικαστικούς επιµελητές. Εγκρίθηκε.

13. Ορισµός ενεργειακού επιθεωρητή για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης του υπό εκµίσθωση τµήµατος του α΄ ορόφου ακινήτου του Κληροδοτήµατος «Γρηγ. Αλεξανδρόπουλου». Αναβλήθηκε.

14. Ορισμός πιστοποιημένου εκτιμητή για την αγορά δύο ακινήτων, αφενός τμημάτων εξ αδιαιρέτου τριών ρυμοτομηθεισών ιδιοκτησιών επί των οδών Τριών Ναυάρχων, Χίου και Ιερολοχιτών και αφετέρου ακινήτου αποτελουμένου από οικόπεδο εκτάσεως 174,68 τετρ. μέτρων με πρόσωπο επί της οδού Κλαδά στην Καλαμάτα, το οποίο καταλαμβάνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από δύο ανεξάρτητα κτήρια, εκ των οποίων το ένα ερειπωμένο επιφανείας 95,57 τετρ. μέτρων και το έτερο παλαιό επιφανείας 73,08 τετρ. μέτρων. Εγκρίθηκε. Η πρώτη αγορά συντελείται για τη διάνοιξη της οδού Χίου και η δεύτερη για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech