Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Αιτήσεις συμμετοχής στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να επιλεγούν οι άμεσα ωφελούμενοι για ένταξη στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καλαμάτας. Η πρόσκληση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του Έργου /Υποέργου  «ΕΠΕΚΑ_ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καλαμάτας: Πολυδύναμο σχέδιο κοινωνικών δράσεων άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας» που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» του ΕΣΠΑ.

Στόχος του έργου είναι η ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των άμεσα ωφελούμενων, δηλαδή των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και ειδικότερα των ατόμων ευρισκόμενων σε κατάσταση φτώχειας, απειλούμενων από φτώχεια και αστέγων μέσα από ενέργειες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης, οι οποίες παρέχονται από όλες τις Κοινωνικές Δομές του σχεδίου προς τους ωφελούμενους, καθώς και η αντιμετώπιση του φαινομένου της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού για μεγάλο μέρος του πληθυσμού που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση.

Πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στην περίληψη ανακοίνωσης που παρατίθεται εδώ. Επίσης, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του δικαιούχου φορέα (www.epeka.gr) ή να απευθύνονται στα αρμόδια στελέχη του φορέα, Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 10.00-15.00, στην Αγία Τριάδα - Δυτικό Κέντρο, Καλαμάτα, τηλ./ fax: 27210-97222.

afisa-eksw.JPGafisa.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech