Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ευχαριστίες από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό

Ευχαριστίες για την ενδυνάμωση του Κέντρου Ημέρας, με την παραχώρηση από το Δήμο αίθουσας και χώρων για την καλύτερη λειτουργία του, απευθύνει προς το Δήμαρχο ο Κώστας Σαραβελάκης, μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας. Ο κ. Σαραβελάκης αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την παραχώρηση του κτηρίου προς το Κέντρο Ημέρας.

Να είστε σίγουρος πως όλες οι ενέργειές μας, αποσκοπούν στη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης προς τα παιδιά και τους εφήβους του Κέντρου μας».

Υπενθυμίζεται πως στο χώρο του οικισμού εργατικών κατοικιών Καλαμάτα V, έναντι του Ασύλου Ανιάτων, βρίσκεται αίθουσα συγκεντρώσεων εμβαδού 67,34 τετρ. μέτρων, που θα παραχωρηθεί στο Σύλλογο, μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο ανατολικά της αίθουσας. Στον ελεύθερο χώρο θα δοθεί η δυνατότητα να αναπτυχθεί ένας λαχανόκηπος που θα φροντίζουν οι μετέχοντες στα προγράμματα του Κέντρου.

Ο Δήμος Καλαμάτας παρεχώρησε το 2010, για τη στέγαση του Κέντρου, πέντε καταστήματα – καθένα με εμβαδόν 26,25 τετρ. μέτρα - στο χώρο των εργατικών κατοικιών, βορείως του κτηρίου όπου βρίσκεται η αίθουσα που θα παραχωρηθεί. Στο Σύλλογο θα παραχωρηθεί, επίσης, και ο αύλειος χώρος μεταξύ των δύο κτηρίων.

kentro-autistikwn_in.JPGkentro-autistikwn_in_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech