Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εφοπλιστές βοηθούν Καλαματιανούς αναξιοπαθούντες

Αρωγός προς 79 Καλαματιανές οικογένειες που χρήζουν άμεσης βοήθειας καθώς μαστίζονται από την κρίση, έρχεται η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών κατόπιν αιτήματος του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής απαντώντας σε επιστολή του Δημάρχου:

«Κύριε Δήμαρχε, εν συνεχεία της από 19/6/2013 επιστολής και του αιτήματος που μας απευθύνατε, η ΕΕΕ αποφάσισε να προσφέρει στήριξη σε άπορες οικογένειες του Δήμου Καλαμάτας, που αποδεδειγμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρείτε, χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για ό,τι θα μεριμνήσετε προσωπικά σχετικά με τη διευκόλυνση κάθε απαραίτητης διαδικασίας παραλαβής, φύλαξης και διανομής των προσφερόμενων ειδών, με σκοπό η ΕΕΕ μέσω της συνεργασίας μας να επιτύχει δίκαιη, διαφανή και αξιόπιστη συνδρομή στην αγωνιώδη προσπάθεια των πολλών πασχόντων συνανθρώπων μας να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια.

Με την ευκαιρία σας συγχαίρουμε για το σημαντικό έργο κοινωνικής στήριξης, που διεξάγετε τόσο εσείς προσωπικά όσο και οι συνεργάτες σας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στην αξιέπαινη αποστολή σας».

Επισημαίνεται ότι η επιλογή των οικογενειών έγινε από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου, με αξιολόγηση των σχετικών περιπτώσεων.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech