Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ενδιαφέρουσα Ουρολογική Συνάντηση στην Καλαμάτα

Την 5η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση του Τμήματος Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας (ΟΝΟΓΟ) της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας φιλοξένησε η Καλαμάτα, από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 6 του μήνα.

Η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση του Τμήματος ΟΝΟΓΟ. Στη συνάντηση της Καλαμάτας ανέπτυξαν εξειδικευμένα θέματα ως ομιλητές εκλεκτοί και καταξιωμένοι ουρολόγοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ δε αυτών και των συνέδρων έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Τμήματος ΟΝΟΓΟ επέλεξε τη φιλόξενη πόλη της Καλαμάτας για τη διοργάνωση της Συνάντησης. Κατά την εναρκτήρια τελετή, το βράδυ της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την επιλογή της μεσσηνιακής πρωτεύουσας προκειμένου να διεξαγάγουν τη Συνάντησή τους, τονίζοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα τέτοιων εκδηλώσεων για την ανάπτυξη της επιστημονικής κοινότητας της περιοχής και για την οικονομία της Καλαμάτας. Επεσήμανε, δε, ότι από τον Ιανουάριο του 2014 η μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα έχει στη διάθεσή της ένα περίλαμπρο συνεδριακό κέντρο 750 θέσεων, αναφερόμενος στο Μέγαρο Χορού.

Η εναρκτήρια διάλεξη είχε θέμα: «Η δημόσια υγεία στην αρχαία Μεσσήνη» και μίλησε ο Πέτρος Θέμελης, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας.

synedrio_ourologon.JPGsynedrio_ourologon_1.JPGsynedrio_ourologon_2.JPGsynedrio_ourologon_3.jpgsynedrio_ourologon_4.JPGsynedrio_ourologon_5.JPGsynedrio_ourologon_6.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech