Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ανακοίνωση της ΚΕ "ΦΑΡΙΣ" για την ακύρωση της συναυλίας του Σ. Μάλαμα

Για την προγραμματισμένη αρχικά την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, συναυλία με το Σωκράτη Μάλαμα, οργάνωση και παραγωγή αποκλειστικά της Εταιρείας Back Stage, με εκπρόσωπο την κ. Αθηνά Μπαλτά, παραχωρήθηκε από τη ΦΑΡΙΣ με βάση συμφωνητικό, η χρήση του αμφιθεάτρου του Κάστρου.

Η έκδοση και διάθεση των εισιτηρίων, όπως γίνεται συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις, έγινε αποκλειστικά με ευθύνη της εταιρείας.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η ΦΑΡΙΣ παρείχαν στήριξη στην προβολή της συναυλίας, αφού πρόκειται για ένα καλλιτέχνη εγνωσμένης αξίας όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, στη λογική ότι τέτοια καλλιτεχνικά γεγονότα ενισχύουν την πολιτιστική ζωή της πόλης.

Η συναυλία ακυρώθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανώτριας εταιρείας για λόγους ανωτέρας βίας. Λόγοι αόριστοι και κατά κοινή αίσθηση μη αποδεκτοί. Λόγοι που δημιούργησαν μια δικαιολογημένη αναστάτωση και που εκθέτουν πάνω απ’ όλα τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Παρά τη διαβεβαίωση της οργανώτριας εταιρείας, ότι η επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους των εισιτηρίων θα γίνει άμεσα, η ΦΑΡΙΣ θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο τόσο για να προστατεύσει την αξιοπιστία των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην πόλη, όσο και τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ

Νίκος Μπασακίδης

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech