Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συντήρησαν το πάρκο οι υπάλληλοι του Praktiker

Παρέμβαση συντήρησης του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων πραγματοποίησαν χθες 40 υπάλληλοι από το κατάστημα Καλαμάτας της αλυσίδας Praktiker, το οποίο παρέσχε τα αναγκαία υλικά και μέσα.

Η υλοποίηση αυτής της παρεμβάσεως και της εν γένει συνεργασίας Δήμου και τοπικού καταστήματος της εταιρείας αυτής είχε συμφωνηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Δημάρχου, υπαλλήλων της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και εκπροσώπων του Praktiker, με επικεφαλής το διευθυντή Γεώργιο Ζέβλα.

Η παρέμβαση αυτή έγινε χθες, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 10.00 και 13.00, στην περιοχή γύρω από τη λίμνη του Πάρκου, όπου εκτελέσθηκαν οι εξής εργασίες: επισκευή και συντήρηση της ξύλινης γέφυρας, ελαιοχρωματισμός των κρασπέδων της λίμνης και των κρασπέδων που ορίζουν τους χώρους πρασίνου περιμετρικά της λίμνης, επισκευή και συντήρηση σε παγκάκια και κάδους απορριμμάτων, ελαιοχρωματισμός σωμάτων φωτισμού και εργασίες συντήρησης πρασίνου, καθώς και καθαρισμός του χώρου. Όλες οι εργασίες εκτελέσθηκαν υπό την επίβλεψη υπαλλήλων της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους του Praktiker, που είναι Καλαματιανοί, τη Διεύθυνση του καταστήματος Καλαμάτας και το ΔΣ της εταιρείας για την εθελοντική τους προσφορά και εξήρε τη σημασία της, σε μιαν εποχή που ο Δήμος δυσκολεύεται να πραγματοποιεί τέτοιες παρεμβάσεις εξαιτίας της δημοσιονομικής κατάστασης και της μείωσης του προσωπικού του σε μεγάλο ποσοστό. Ζήτησε, δε, από όλους τους επιχειρηματίες να συμβάλουν με ανάλογες δράσεις στη συντήρηση της δημοτικής περιουσίας, η οποία αποτελεί περιουσία όλων μας.

Ο Διευθυντής του καταστήματος Καλαμάτας, Γεώργιος Ζέβλας, τόνισε πως η εταιρεία Praktiker συνεργάζεται άριστα με το Δήμο Καλαμάτας και θα συνεχίσει να τον υποστηρίζει με παρόμοιες εθελοντικές δράσεις, θυμίζοντας πως πέρυσι οι υπάλληλοι προέβησαν σε καθαρισμό της ανατολικής παραλίας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech