Τα νέα μας

Τα νέα του Δήμου Καλαμάτας

Εργαζόμενοι στο Praktiker συντηρούν το Πάρκο μας

Παρέμβαση συντήρησης του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων θα πραγματοποιήσει το κατάστημα Καλαμάτας της αλυσίδας Praktiker, με τη συμμετοχή του προσωπικού του – που αποτελείται από 40 άτομα – και παρέχοντας τα αναγκαία υλικά.

Η υλοποίηση αυτής της παρεμβάσεως και της εν γένει συνεργασίας Δήμου και τοπικού καταστήματος της εταιρείας αυτής συμφωνήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Δημάρχου, υπαλλήλων της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και εκπροσώπων του Praktiker, με επικεφαλής το διευθυντή Γεώργιο Ζέβλα.

Η παρέμβαση αυτή προγραμματίζεται να γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 10.00 και 13.00, στην περιοχή γύρω από τη λίμνη του Πάρκου, όπου θα εκτελεσθούν οι εξής εργασίες: επισκευή και συντήρηση της ξύλινης γέφυρας, ελαιοχρωματισμός των κρασπέδων της λίμνης και των κρασπέδων που ορίζουν τους χώρους πρασίνου περιμετρικά της λίμνης, επισκευή και συντήρηση σε παγκάκια και κάδους απορριμμάτων, ελαιοχρωματισμός σωμάτων φωτισμού και εργασίες συντήρησης πρασίνου. Όλες οι εργασίες θα γίνουν υπό την επίβλεψη υπαλλήλων της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών.

20121011_parko_ose_11_Small.JPGlimni-parko.JPGpraktiker-logo.jpgpraktiker.JPGpraktiker_1.JPG

Search