Τα νέα μας

Τα νέα του Δήμου Καλαμάτας

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στη Φαρών

Χθες, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Φαρών, μεταξύ της Κρήτης και της Ναυαρίνου, στο οποίο έγιναν εργασίες ταπείνωσης της στάθμης του οδοστρώματος, με αποξήλωση των παλαιών, επάλληλων στρωμάτων ασφάλτου, καθώς και διάστρωσης εκ νέου με ασφαλτοτάπητα.

Επίσης, έγιναν οι κατάλληλες εργασίες διαμόρφωσης για τη διασύνδεση του τμήματος αυτού με την οδό Ναυαρίνου και την οδό Κρήτης. Υπενθυμίζεται ότι από το τμήμα αυτό ξεκίνησε το έργο κατασκευής μεγάλου πεζοδρομίου στη δυτική πλευρά της οδού Φαρών, οι εργασίες για το οποίο δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν – ενδεικτικά – η τοποθέτηση κάδων και αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, φωτιστικά σώματα, καλαθάκια κ.λπ.) και οι φυτεύσεις.

Ο ανάδοχος του έργου κατασκευής μεγάλου πεζοδρομίου στις οδούς Φαρών (στη δυτική της πλευρά, από τη Ναυαρίνου μέχρι τη Βασιλέως Κωνσταντίνου) και Πλάτωνος (στη νότια πλευρά της, από τη Φαρών μέχρι την Αριστομένους) συνεχίζει τις εργασίες στη Φαρών από την τέως Σχολή Παπαφλέσσα και προς βορράν, έχοντας καταλάβει το χώρο μέχρι την οδό Πραξιτέλους.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή και να σέβονται την εργοταξιακή σήμανση.

farwn-se-kukloforia.JPGfarwn-se-kukloforia_1.JPGfarwn-se-kukloforia_2.JPGfarwn-se-kukloforia_3.JPGfarwn-se-kukloforia_4.JPG

Search