Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ελαιόλαδο ΠΟΠ «Καλαμάτα»: Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο από διεθνείς επιχειρηματίες

«Ειλικρινά επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε και να είστε σίγουρος ότι αυτή είναι η αρχή μιας κοινής και επιτυχημένης πορείας με τους παραγωγούς της περιοχής. Υποσχόμαστε και δηλώνουμε ότι η επιτυχία μας θα είναι επιτυχία τους». Τούτο επισημαίνουν, σε ευχαριστήριο μήνυμά τους προς το Δήμαρχο, οι επιχειρηματίες από το Ισραήλ, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, που έχουν αποφασίσει να προωθήσουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτα στις διεθνείς αγορές.

Την απόφασή τους να επενδύσουν στη δημιουργία ενός brand (μιας μάρκας) εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου που θα φέρει την ονομασία «Καλαμάτα» και θα παρέχει στο διεθνή καταναλωτή την εγγύηση της πιστοποιημένης ποιότητας, με ιχνηλασιμότητα, επαναβεβαίωσαν οι επιχειρηματίες αυτοί, με τους ντόπιους συνεργάτες τους, σε συνάντηση με το Δήμαρχο στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι προαναφερθέντες επιχειρηματίες, στο μήνυμά τους προς τον Παναγιώτη Νίκα, αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την επαγγελματική επίσκεψη και τη θερμή φιλοξενία που λάβαμε από εσάς.

Χωρίς αμφιβολία, έχετε την τύχη να ζείτε σε ένα από τα πιο όμορφα και μαγευτικά μέρη του κόσμου. Με πανέμορφα τοπία, πολύ ευγενικούς ανθρώπους, όμορφες παραλίες και μια πραγματικά gourmet κουζίνα. Ήδη ανυπομονούμε να επιστρέψουμε και πρόκειται να συστήσουμε σε όλους τους γνωστούς μας να επισκεφθούν την περιοχή σας.

Προσθέτουμε βέβαια ότι παράγετε ένα εξαιρετικό και ποιοτικό ελαιόλαδο, το οποίο πρέπει όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να το γνωρίσουν και να απολαύσουν τα γνωστά πλεονεκτήματά του και τα οφέλη του.

Ειλικρινά επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε και να είστε σίγουρος ότι αυτή είναι η αρχή μιας κοινής και επιτυχημένης πορείας με τους παραγωγούς της περιοχής. Υποσχόμαστε και δηλώνουμε ότι η επιτυχία μας θα είναι επιτυχία τους».

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech