Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας στους 20 δημοφιλέστερους

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας αναδεικνύεται μεταξύ των 20 δημοφιλέστερων Δημάρχων πανελλαδικά, μέσα από έρευνα την οποία διενήργησε η Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής», σε ένα κολοσσιαίο δείγμα 30.249 ατόμων σε όλη τη χώρα.
 
Η διαπίστωση αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία, δεδομένου ότι η έρευνα της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής» αποτυπώνει τη δυσαρέσκεια των πολιτών εν γένει απέναντι στους Δημάρχους.
 
Στο σχετικό ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως «πεδίο μεταβολών και ανατροπών, με βάθος τέτοιο που θα επηρεάσει και την κεντρική πολιτική σκηνή, διαμορφώνεται στις τοπικές κοινωνίες», όπως προκύπτει από τα ευρήματα της έρευνας.
 
Οπωσδήποτε, η επαλήθευση ή όχι θα έλθει μέσα από την κάλπη, βέβαιο όμως καταρχήν είναι ότι αποτελεί ειλημμένη απόφαση η ανάδειξη Δημάρχων για την πενταετία 2014 – 2019 με νέο θεσμικό πλαίσιο. Τούτο κατεδείχθη και από την πρόσφατη ανεπίσημη συνάντηση με Δημάρχους του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Γιάννη Μιχελάκη, καθώς και από συνέντευξη του τελευταίου.
 
Δείτε το σχετικό γράφημα με τους 20 δημοφιλέστερους ανά την Ελλάδα Δημάρχους, μεταξύ των οποίων ο Παναγιώτης Νίκας:
 
dimarxos-artos-oinos-elaion.JPGgrafima-dimarxoi_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech