Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εξοπλισμός για επεξεργασία απορριμμάτων και κομποστοποίηση

Προτάσεις χρηματοδότησης για την επεξεργασία των απορριμμάτων και ιδιαιτέρως για την εφαρμογή της μεθόδου της κομποστοποίησης, υπεβλήθησαν χθες από το Δήμο Καλαμάτας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Οι προτάσεις έχουν ως εξής:

α) πρόταση χρηματοδότησης για την πράξη με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού για την προεπεξεργασία των σύμμεικτων απορριμμάτων» με προϋπολογισμό 1.585.470 €.

Ο παραδοτέος εξοπλισμός της πράξης θα είναι ένας τεμαχιστής οικιακών αποβλήτων – ογκωδών αντικειμένων – πράσινων & ξυλωδών αποβλήτων, ένας διαχωριστής υλικών και απορριμμάτων, ένας γεωργικός ελκυστήρας με αναδευτήρα και ένας αναδευτήρας χούμους

β) συμπληρωματική πρόταση χρηματοδότησης για την πράξη με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού για την επέκταση – ενίσχυση του τοπικού δικτύου οικιακής κομποστοποίησης» με προϋπολογισμό 627.128 €. Η πράξη αναφέρεται στην προμήθεια 1.000 οικιακών κομποστοποιητών τύπου κήπου, χωρητικότητας 250 λίτρων ο καθένας, 10 κομποστοποιητών συνεχούς λειτουργίας, δυνατότητας διαχείρισης 200 – 500 κιλών οικιακών οργανικών υπολειμμάτων εβδομαδιαίως και 48 τροχήλατων κάδων τροφοδοσίας χωρητικότητας 80 λίτρων έκαστος.

Επίσης, προτείνονται δράσεις ενημέρωσης του κοινού και εκπαίδευσης για τη χρήση των οικιακών και μηχανικών κομποστοποιητών.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech