Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

Αγιασμός τελέσθηκε σήμερα σε όλα τα σχολεία στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας, με την ευκαιρία ενάρξεως της σχολικής χρονιάς 2013 - 2014. Ο Δήμαρχος παρέστη στις τελετές αγιασμού στο Μουσικό Σχολείο, στο 4ο Λύκειο, στο 2ο και το 3ο Γυμνάσιο και στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, ενώ μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρέστησαν στις αντίστοιχες τελετές σε άλλες σχολικές μονάδες.
 
Ο Δήμαρχος απηύθυνε προς τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς τις καλλίτερες ευχές του για μιαν επιτυχημένη σχολική χρονιά. Ζήτησε, δε, από τα παιδιά να μην κάνουν τα λάθη των παλαιοτέρων γενεών, οι οποίες έχουν ευθύνη για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας. Επεσήμανε, ακόμη, πως καθήκον των μαθητριών και των μαθητών είναι να μελετούν τα μαθήματά τους, ώστε να δικαιώνουν τον αγώνα των γονέων τους, οι οποίοι πασχίζουν για την πρόοδό τους.
 
Ο Δήμαρχος ζήτησε, τέλος, από τα παιδιά να προσέχουν τα σχολικά κτήρια και το υλικό που χρησιμεύει στην εκπαιδευτική διαδικασία και να αποτρέπουν τις καταστροφές, καθώς ο Δήμος – στην ευθύνη του οποίου βρίσκονται κτήρια και εξοπλισμός – δεν έχει τα χρήματα για να τα αντικαταστήσει.
 
2o__3o_1_Medium.JPGmousiko_4_Medium.JPGmousiko_Medium.JPGmpoug_Medium.JPGmusic_Medium.JPGtetarto_2_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech