Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Αύριο κλείνει η Φαρών από Κρήτης έως Ναυαρίνου

Κλείνει αύριο και για 3 εβδομάδες τμήμα της  οδού Φαρών, από την οδό Κρήτης έως την οδό Ναυαρίνου, προκειμένου να αποξηλωθεί ο ασφαλτοτάπητας και να ταπεινωθεί η στάθμη του δρόμου, αλλά και για να γίνει η κατάλληλη προσαρμογή με τη Ναυαρίνου.
 
Όπως είχε αναφέρει ο Δήμαρχος την προηγούμενη εβδομάδα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι εργασίες αυτές πρόκειται να ξεκινήσουν από τη συμβολή Φαρών και Ναυαρίνου και θα προχωρήσουν προς βορράν, μέχρι τη συμβολή Φαρών και Κρήτης (στη νότια πλευρά).
 
Στην οδό Κρήτης θα διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία. Μετά την εκτέλεσή τους, θα επιλυθεί το πρόβλημα συσσωρεύσεως ομβρίων υδάτων στο τμήμα αυτό της οδού Φαρών, στο οποίο δεν υπάρχει δίκτυο αποχετεύσεως των νερών της βροχής.
 
farwn-apoksilwsi-asfaltou-apo-kritis farwn-apoksilwsi-asfaltou-apo-navarinou
 
Αύριο Τρίτη 10/09/2013, λοιπόν, προγραμματίζεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωσης στο προαναφερθέν οδικό τμήμα.
Για την ορθή εκτέλεσή τους, αλλά και για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην περιοχή, είναι απαραίτητο να διοχετευθεί η κίνηση σε άλλες οδούς.
 
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται από τον ανάδοχο του έργου κατά περίπτωση και θα διεξάγεται από τις οδούς Κρήτης και Ναυαρίνου. Επίσης, όλοι οι κάθετοι δρόμοι στη Φαρών (μεταξύ Κρήτης και Ναυαρίνου) κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παραμείνουν κλειστοί, δηλαδή στα τμήματά τους από την οδό Μαιζώνος μέχρι την οδό Κανάρη.
 
Δεδομένου του υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου της εν λόγω οδού, παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων και τη σήμανση.
 
Υπενθυμίζεται πως ο ανάδοχος θα συνεχίσει την εκτέλεση των εργασιών για τη δημιουργία μεγάλου πεζοδρομίου στην οδό Φαρών από τα κτήρια της τέως Σχολής Παπαφλέσσα προς βορράν. Ήδη έχει αποκλεισθεί τμήμα μέχρι την οδό Ηροδότου και το ίδιο θα συμβεί μέχρι την Πραξιτέλους.
 
 farwn-apo-papaflessa-pros-vorra farwn-pezodromio-kleinei-mexri-praksitelous

                                                                                     

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech