Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Άρχισαν οι εργασίες από Φραντζή μέχρι Ξενοφώντος

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση δυτικού πεζοδρομίου Αριστομένους, από οδό Φραντζή έως Ξενοφώντος», καθώς τα συνεργεία της εργολήπτριας περιέφραξαν το χώρο και σειρά έχει – άμεσα - η εκσκαφή του πεζοδρομίου.
 
Τονίζεται πως για τις ανάγκες του έργου και επειδή καταλαμβάνεται και μικρό τμήμα του καταστρώματος της οδού στο δυτικό άκρο της Αριστομένους, απαγορεύεται η στάθμευση στο ανατολικό άκρο της οδού, από τη Βασιλέως Γεωργίου μέχρι τη Βασιλίσσης Όλγας.
 
Η προθεσμία εκτελέσεως του έργου είναι 120 ημέρες από την 21η Αυγούστου, οπότε υπεγράφη το σχετικό συμφωνητικό. Ο προϋπολογισμός της μελέτης ήταν 309.470,24 ευρώ με το ΦΠΑ και η ανάδοχος προσέφερε έκπτωση 34,39%.
 
Στο πλαίσιο αυτής της εργολαβίας θα γίνουν καθαιρέσεις των παλαιών υλικών και επίστρωση με ενεργειακές πλάκες που δεν απορροφούν και δεν αποδίδουν πολλή θερμότητα, ενώ πολύ σημαντικές είναι οι εργασίες που τελικά δε θα φαίνονται.
 
Θα εκτελεσθούν, λοιπόν, εκτεταμένες εργασίες υποδομών για τη διαχείριση των ομβρίων, καθώς και ηλεκτρομηχανολογικές και υδραυλικές εργασίες (για παράδειγμα, νέα κολεκτέρ παροχής ύδατος σε όλες τις πολυκατοικίες). Επίσης, θα τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σώματα και είδη αστικού εξοπλισμού, όπως παγκάκια και καλαθάκια.
 
frantzi-ews-ksenofontos.JPGfrantzi-ews-ksenofontos_1.JPGfrantzi-ews-ksenofontos_2.JPGfrantzi-ews-ksenofontos_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech