Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πρόταση για μετακίνηση στην Μπιρμπίτα

Ο Δήμαρχος εξέφρασε σήμερα την ικανοποίησή του διότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας επιτεύχθηκε ευρεία πλειοψηφία και προτάθηκε ως κατάλληλος χώρος για την προσωρινή στέγαση των αθιγγάνων η Μπιρμπίτα, για την οποία δαπανήθηκαν Κοινοτικά και ελληνικά κονδύλια.
 
Ο Δήμαρχος ανέφερε σήμερα πως η αγορά οικοπέδου κόστισε 660.000 ευρώ και οι εγκαταστάσεις 2.216.881,17 ευρώ, ενώ μαζί με λοιπές εργασίες το κόστος ανήλθε σε 3.000.000 ευρώ περίπου.
 
Ο Π. Νίκας τόνισε πως «η Μπιρμπίτα δεν είναι δυνατόν να εγκαταλειφθεί» και ότι «αυτό το θέμα θα είναι συνέχεια στην επικαιρότητα». Επεσήμανε, ακόμη, ότι υπάρχουν όλες οι μελέτες, άδεια λειτουργίας, μελέτη ΙΓΜΕ, για μια κατασκήνωση μη τουριστικού χαρακτήρα για τη στέγαση των αθιγγάνων» και πως πρόκειται για «ένα περιουσιακό στοιχείο για τους αθιγγάνους».
 
Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι άμεσα θα αποσταλεί ο φάκελος με τις αυθαίρετες κατασκευές στην Αγία Τριάδα και πίσω από το Πολυκλαδικό, από την Πολεοδομία προς το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ζητείται η κατεδάφιση όλων των αυθαιρέτων κτισμάτων στις περιοχές Αγίας Τριάδας και Πολυκλαδικού.

mpirmpita.JPGmpirmpita_1.JPGmpirmpita_2.JPGmpirmpita_3.JPGmpirmpita_4.JPGmpirmpita_5.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech