Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Με «Χίλιες Πεταλιές» στο Δημαρχείο!

Στην εξάπλωση της χρήσης του ποδηλάτου στοχεύει το ποδηλατικό οδοιπορικό του Σπύρου Καρατζούλη, ο οποίος ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου από την πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος και θα διατρέξει με το ποδήλατό του την Πελοπόννησο, κάνοντας το γύρο της.

Σήμερα, ο κ. Καρατζούλης έφτασε στην Καλαμάτα και επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου έγινε δεκτός από το Δήμαρχο. Τον ποδηλάτη, που ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί από τη Σπάρτη και στις 13.40 έφτασε στο Δημαρχείο, εντυπωσίασε ο ποδηλατόδρομος της Καλαμάτας κι ο Δήμαρχος ανέφερε πως, εκτός του υπάρχοντος, προγραμματίζεται η κατασκευή ενός ακόμη ποδηλατοδρόμου. Τόνισε, δε, πως αποτελεί σταθερή επιδίωξη του Δήμου η εξάπλωση της χρήσης του ποδηλάτου.

Ο ποδηλάτης από το Άργος, που δραστηριοποιείται ως έμπορος ελαιολάδου στη Φλώρινα, συνεχίζει σήμερα τη διαδρομή του στη Μεσσηνία, με κατάληξη την Πύλο. Θα συνεχίσει δε τον ποδηλατικό γύρο της Πελοποννήσου και θα καταλήξει στο Άργος, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κάποιος να ενημερώνεται από την σελίδα: https://www.facebook.com/Podilatwntas.gia.thn.Ellada

και από το ιστολόγιο: http://xilies-petalies-oloi-mazi.blogspot.gr/

Στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/283011858504244 είναι δυνατόν να δηλώσει κανείς συμμετοχή για ποδηλατική πορεία συνοδεύοντας τον αθλητή, ανάλογα με την περιοχή που μένει.

Τον κ. Καρατζούλη στηρίζουν στο ποδηλατικό του οδοιπορικό με τίτλο «1000 Πεταλιές Όλοι Μαζί!», ο Δήμος Άργους - Μυκηνών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού.

karatzoulis-dimarxos-adamopoulos.JPGkaratzoulis-dimarxos-adamopoulos_1.JPGkaratzoulis-dimarxos-adamopoulos_2.JPGkaratzoulis-dimarxos-adamopoulos_3.JPGpetalies_post_facebook.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech