Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Σχολές της «Φάρις», νέα εκπαιδευτική χρονιά

Μια νέα εκπαιδευτική χρονιά ξεκινά για τις Σχολές της Κοινωφελούς Επιχειρήσεως «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, με προγράμματα και δραστηριότητες που στόχο έχουν, στο οικονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, να λειτουργήσουν διατηρώντας τόσο τη βιωσιμότητά τους όσο και το επίπεδο σπουδών.

Το υψηλό επίπεδο σπουδών με καθηγητές εγνωσμένης καλλιτεχνικής αξίας, αποφέρει αναγνωρισμένους τίτλους και είναι το σημαντικότερο κίνητρο για τους σπουδαστές.

Οι δραστηριότητες και τα προγράμματα των σχολών, έχουν διευρυνθεί τόσο θεματικά όσο και χωρικά.

faris.JPGfaris_1.JPG

Λειτουργούν μουσικά σύνολα Jazz, πνευστών, εγχόρδων αλλά και παραδοσιακής μουσικής, τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού, καθώς και νέων και κλασικών τεχνοτροπιών στα εικαστικά. Με συναυλίες, εκθέσεις και παραστάσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι Σχολές δίνουν το στίγμα τους και συμβάλλουν στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Παράλληλα, στη Θουρία και στ’ Αρφαρά λειτούργησαν πέρυσι για πρώτη φορά τμήματα εικαστικών με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ φέτος μαζί με τα τμήματα εικαστικών θα λειτουργήσουν εκεί και τμήματα μουσικής.

Με εγκεκριμένες, πλέον, τις προσλήψεις των συμβασιούχων καθηγητών, ξεκίνησαν οι εγγραφές με όρους και δίδακτρα ίδια με τα περσινά. Οι ενδιαφερόμενοι ας προγραμματίσουν τις εγγραφές τους έως την 16η Σεπτεμβρίου για να επιτύχουν περισσότερα προνόμια.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. «Φάρις», με όπλο την ποιότητα, τη διάρκεια και την αξία, επενδύουν στον πολιτισμό και καλούν τους συμπολίτες να εγγράψουν τα παιδιά τους στις Σχολές Καλλιτεχνικής Παιδείας, γιατί η Τέχνη και ο Πολιτισμός είναι το αντίδοτο στην κρίση, όπως επισημάνθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech