Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνέντευξη για τη «Λευκή Νύχτα»

«Χαμός, χαμός!» ήταν οι πρώτες λέξεις που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος για να χαρακτηρίσει την πρώτη «Λευκή Νύχτα» της Καλαμάτας, μιλώντας σήμερα το πρωί μέσω δορυφορικής συνδέσεως στη Δημόσια Τηλεόραση.
 
Από την κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, ο Δήμαρχος χαρακτήρισε την Καλαμάτα «όμορφη και αισιόδοξη πόλη, που αγωνίζεται μέσα από τις δικές της δυνάμεις για να ξεπεράσει την κρίση». Τόνισε, δε, ότι ως Καλαματιανοί «χαιρόμαστε ιδιαίτερα διότι ο κόσμος χαμογέλασε» απ’ αφορμή τη «Λευκή Νύχτα», ενώ ανέφερε πως στην Καλαμάτα ήρθαν «δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν». Στα δε καταστήματα της πόλεως, τα οποία «έριξαν πολύ τις τιμές, ομόρφυναν και εξυπηρέτησαν τον κόσμο (…) έγινε τζίρος πολλών εκατομμυρίων ευρώ».
 
Ο Δήμαρχος είπε πως επρόκειτο για μιαν «εκπληκτική βραδιά», που συνετέλεσε πολύ στην προβολή της Καλαμάτας κι έκανε περήφανους τους Καλαματιανούς διότι ακούσθηκε η πόλη τους σ’ όλη την Ελλάδα, μέσω του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου.
 
Ο Δήμος ετοιμάζεται ήδη από τώρα για τη «Λευκή Νύχτα» του 2014, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου, ενώ θα προηγηθεί το Καρναβάλι. Στόχος του είναι, μέσα από πολλές εκδηλώσεις «να υποστηριχθεί μια πόλη η οποία εξελίσσεται σε τουριστικό πόλο», όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, που υπογράμμισε το γεγονός ότι με τον αυτοκινητόδρομο «είμαστε μόλις 2 ώρες από την Αθήνα».
 
Σημειώνεται ότι με την πετυχημένη «Λευκή Νύχτα» στην Καλαμάτα ασχολήθηκαν με ρεπορτάζ τους τα τηλεοπτικά δίκτυα των Αθηνών Mega, Ant1, ΣΚΑΪ, Star, τα τηλεοπτικά δίκτυα της Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη", καθώς και δεκάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί.
 
leuki-nuxta.JPGleuki-nuxta_1.JPGleuki-nuxta_2.JPGleuki-nuxta_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech