Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Χιλιάδες στη «Λευκή Νύχτα»!

Πολλές χιλιάδες Καλαματιανοί, Μεσσήνιοι, αλλά και επισκέπτες από άλλες περιοχές έχουν κατακλύσει την Καλαμάτα για τη «Λευκή Νύχτα». Όλο το κέντρο της πόλεως είναι γεμάτο κόσμο, ο οποίος επωφελείται από τις εκπτώσεις, που ξεκινούν από 40% και φθάνουν το 70%, προκειμένου να κάνει συμφέρουσες αγορές. Ειδικές τιμές, όμως, εκτός από τα εμπορικά καταστήματα έχουν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που είναι γεμάτα. Όλα τα καταστήματα θα είναι ανοικτά μέχρι τις 4 το πρωί.

Η κεντρική πλατεία Βασιλέως Γεωργίου έχει γεμίσει κόσμο, ο οποίος χαίρεται τη μοναδική βραδιά, ενώ έχει την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί από τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου. Σημειώνεται πως τη βραδιά άνοιξε η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, που περιδιάβηκε όλο το κέντρο και έπαιξε μουσική. Επίσης, το Εικαστικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχειρήσεως «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας έχει στήσει πάγκους στην πλατεία, όπου τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν ή να φτιάξουν δημιουργίες με πηλό. Σε άλλα σημεία της πόλεως, διενεργούνται εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνουν, όμως, και πολλοί επιχειρηματίες, σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας, ενώ προσφέρουν και κεράσματα στον κόσμο.

Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του, εξέφρασε βαθιά ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο κόσμος και οι επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη «Λευκή Νύχτα», που απηύθυναν ο Δήμος Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας. Η αποψινή διοργάνωση θα τονώσει την εμπορική κίνηση, αλλά – το κυριότερο – δίνει στον κόσμο την ευκαιρία να βγει έξω, να χαρεί και να γελάσει, τόνισε ο Δήμαρχος.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech