Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο εν λειτουργία

Ξεκινά τη λειτουργία του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, καθώς ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας υπέγραψε τη σχετική διαπιστωτική πράξη.

Με αυτήν (ΑΔΑ: ΒΛΩ8ΟΡ1Φ-ΑΣΙ) διαπιστώνεται η έναρξη λειτουργίας του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου και εγκρίνεται η έκθεση απογραφής του Λιμενικού Ταμείου Νομού Μεσσηνίας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος σχετικής πράξης της Λιμενικής Επιτροπής Νομού Μεσσηνίας, καθώς και το από 25-4-2013 πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής.

Τη διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης μπορείτε να δείτε εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β΄, αριθμός φύλλου 2048, 22 Αυγούστου 2013, Κοινή Υπουργική Απόφαση (αριθ. 32413) σχετικά με την κατανομή τακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας.

Η απόφαση, την οποία υπέγραψαν ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο ομόλογός του Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατένειμε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας όλο το προσωπικό, που αποτελείται από 3 υπαλλήλους, του Λιμενικού Ταμείου Νομού Μεσσηνίας.

Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του, εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Αγγελάκα για τις ποικίλες και επί σειράν μηνών παρεμβάσεις του, ώστε να ευοδωθεί η έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.

Αυτό το Νομικό Πρόσωπο θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής, καθώς θα δώσει στο Δήμο Καλαμάτας τη δυνατότητα παρεμβάσεων σε ό,τι αφορά στο θαλάσσιο μέτωπο, τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, τον τουρισμό και ιδιαιτέρως την κρουαζιέρα. Ικανοποιείται, με τον τρόπο αυτό, ένα αίτημα δεκαετιών του Δήμου.

Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech