Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαϊάς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαϊάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για σήμερα όσον αφορά στη Μεσσηνία και άλλες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου πυρκαϊάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr).

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας έχει θέσει σε πλήρη ετοιμότητα το μηχανισμό του Δήμου και οι πυροφύλακες και οδηγοί πυροσβεστικών οχημάτων βρίσκονται στις θέσεις τους.

Με βάση τα προβλεπόμενα, οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που είναι δυνατόν να προκαλέσουν πυρκαϊά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαϊά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

kindunos-purkagias.JPGkindunos-purkagias_1.jpgkindunos-purkagias_2.JPGkindunos-purkagias_3.JPGkindunos-purkagias_4_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech