Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ξεκινά η εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Σύσκεψη σχετικά με την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας της Καλαμάτας, διαδικασία που ξεκινά μετά την υπογραφή προ ολίγων ημερών συμφωνητικού με την ανάδοχο εταιρεία, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019. Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Αντιδήμαρχοι και άλλοι αιρετοί του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, όπως και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι η ανάδοχος εταιρεία με την επωνυμία Σ. Ευσταθιάδης και Συνεργάτες Ε.Ε. και διακριτικό τίτλο «Συγκοινωνιακές Λύσεις» προσέφερε, στο πλαίσιο διαγωνισμού, έκπτωση 32% επί προϋπολογισμού μελέτης 144.540,38 € με το ΦΠΑ.

 

Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Συζητήθηκε το γενικό πλαίσιο, εντός του οποίου θα εκπονηθεί η μελέτη, παρουσιάσθηκαν αναλυτικά οι φάσεις της και η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων. Η πρώτη ενημερωτική - διερευνητική διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας και θα κληθούν σ’ αυτήν εκπρόσωποι φορέων, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να μετάσχουν και οι πολίτες. Μάλιστα, θα δημιουργηθεί και ιστοσελίδα, από την οποία θα ενημερώνεται κάθε ενδιαφερόμενος, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να καταθέτει τις προσωπικές του απόψεις.
Σημειώνεται ότι η πρώτη φάση της μελέτης θα ολοκληρωθεί σε 5 μήνες. Η ανάδοχος εταιρεία έχει στη διάθεσή της προθεσμία 12 μηνών για την ολοκλήρωση της μελέτης.
Επισημαίνεται, τέλος, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες φάσεις δημόσιας διαβούλευσης.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech