Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 η φωταγώγηση δένδρου στην Κεντρική Αγορά

Με εκδήλωση γεμάτη τραγούδι και χορό, ο Δήμος Καλαμάτας και η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας ΑΕ θα φωταγωγήσουν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και τον εορταστικό στολισμό της Αγοράς, το βράδυ της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2019.
Σήμερα, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος είπε τα εξής προς τους δημοσιογράφους σχετικά με αυτήν την εκδήλωση: «Η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς σε αυτή δραστηριοποιούνται καθημερινά δεκάδες παραγωγοί και επαγγελματίες. Την επισκέπτονται κάθε εβδομάδα χιλιάδες επισκέπτες, που προμηθεύονται φρέσκα και φθηνά προϊόντα, τοπικά προϊόντα κατά κύριο λόγο.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει την προσπάθεια της Κεντρικής Αγοράς και του Προέδρου της Τάσου Αγγελή και η Κεντρική Αγορά σηκώνει την αυλαία των εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου».
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση φωταγώγησης του δένδρου, επισημαίνοντας ότι στόχο του Δήμου αποτελεί η ενεργειακή και η αισθητική αναβάθμιση της Κεντρικής Αγοράς. Ο Δήμαρχος προσέθεσε ότι «στόχος είναι να φέρουμε τον κόσμο εκτός από την Τετάρτη και το Σάββατο και τις άλλες μέρες, μέσα από δράσεις που συζητάμε και καταστήματα που ενδεχομένως θ’ ανοίξουν μέσα στην Αγορά, ώστε να υπάρχει προσέλευση κόσμου, να έρχεται κόσμος και να περνάει όμορφα. Έχει κάποιες ιδέες ο Πρόεδρος, τις έχουμε συζητήσει και θα τις αναπτύξουμε το επόμενο διάστημα».

 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, λοιπόν, και ώρα 18:30, στο χώρο των βιολογικών προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και κεράσματα, με την ευκαιρία της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της Κεντρικής Αγοράς. Θα μετάσχουν:
• Το μουσικό συγκρότημα «Ο Ζορμπάς», με το Θανάση Σταυριανέα στο κλαρίνο
• Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας
• Ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Βέργας καθώς και
• Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρφαρών «Η Αναγέννηση», με τα χορευτικά τους συγκροτήματα.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech