Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση του Δημάρχου με την Πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας «Η ΥΠΟΜΟΝΗ»

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας «Η ΥΠΟΜΟΝΗ» κ.α. Αικατερίνη Νιφούδη-Κεράνη, αλλά και με μέλη του συλλόγου, είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2019.

Στη συνάντηση, κύριο θέμα συζήτησης ήταν η βελτίωση της καθημερινότητας των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους. Η Πρόεδρος του Συλλόγου ζήτησε να ξεκινήσει τη λειτουργία του το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κυρία Κεράνη για την εξέλιξη της πορείας του έργου του Κέντρου Διημέρευσης και την διαβεβαίωσε πως στόχος του Δήμου είναι η άμεση λειτουργία του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη συζήτηση ο Δήμαρχος «Ο Δήμος μας είναι ευαισθητοποιημένος και θα συνεχίσει να παρέχει βοήθεια και στήριξη στους ανθρώπους με αναπηρία και στις οικογένειες τους. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να λύσουμε χρόνια προβλήματα καθημερινότητας όπως και το θέμα της μετακίνησης».

Το κέντρο Διημέρευσης, αφορά άτομα που έχουν μόνιμες ή προσωρινές βλάβες, ανικανότητα, αδυναμία, αναπηρία ή συνδυασμό των παραπάνω, που προέρχονται από φυσική ή ψυχική ή νοητική ανεπάρκεια, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους μέσα από την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech