Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Σύσκεψη στην Καλαμάτα υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με τη συμμετοχή του Δημάρχου

Σε σύσκεψη στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συμμετείχε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Κατά τη σύσκεψη, παρουσία Βουλευτών, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, των Δημάρχων του νομού, αιρετών και Αξιωματικών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τέθηκαν επί τάπητος θέματα ασφάλειας των πολιτών αλλά και τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί όσον αφορά την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσίασε την κατάσταση που στο Δήμο καταγράφεται, μέσα και από τις αναφορές αλλά και τις επισημάνσεις των Προέδρων και των Δ.Σ. των Κοινοτήτων, καταθέτοντας παράλληλα κι ένα υπόμνημα προς τον Υπουργό, θέτοντας -μεταξύ άλλων- το αίτημα κατοίκων για λήψη μέτρων πάταξης φαινόμενων παραβατικότητας.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόσο στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που υπήρξε, όσο και στη σύσκεψη ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι έτοιμο προς εφαρμογή σχέδιο για την αντιμετώπιση φαινομένων παραβατικότητας, για το οποίο θα χρειαστεί και η συνδρομή σε επίπεδο υποδομών και μέσων της ΕΛ.ΑΣ. από τους Δήμους.

Ιδιαίτερη πάντως η αναφορά του κ. Χρυσοχοΐδη στην ανάπτυξη που γνωρίζει η περιοχή, με τον Υπουργό να τονίζει πως η Καλαμάτα και η Μεσσηνία αποτελούν πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας, με την ασφάλεια να είναι προτεραιότητα.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος με τον Υπουργό συμφώνησαν να έχουν άμεσα νέα συνάντηση στην Αθήνα.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech