Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Κοπή Βασιλόπιτας της Κ.Ε. «Φάρις»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της Βασιλόπιτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, του Προέδρου της «Φάρις» Παντελή Δρούγα, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε., στελεχών και υπαλλήλων της «Φάρις» και πλήθους εκπροσώπων Φορέων & Συλλόγων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό και, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσφορά τους ενώ επεσήμανε πως και αυτή τη χρονιά η πόλη της Καλαμάτας αναμένεται να πρωταγωνιστήσει πολιτιστικά σε πανελλαδικό επίπεδο. Ιδιαίτερη αναφορά του Δημάρχου στην προσφορά, τη δημιουργικότητα και το υψηλό επίπεδο που οι Σχολές της «Φάρις» παρέχουν στη τοπική κοινωνία.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στα καταστήματα που ξεχώρισαν στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του Δήμου.

Η τυχερή της φετινής Βασιλόπιτας των εργαζομένων της «Φάρις» ήταν η Χριστίνα Πλαγιανού, εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech