Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ευχαριστήριο της Ο.Α.Κ. 4Χ4 Μεσσηνίας στο Δήμο

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Καλαμάτας εστάλη από την εθελοντική «Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών 4Χ4 Μεσσηνίας», σε συνέχεια άμεσης ανταπόκρισης του Δήμου σε σχετικό αίτημα για την παροχή ειδών επιχειρησιακού ρουχισμού.

Στην επιστολή, που υπογράφουν ο πρόεδρος της Ο.Α.Κ. 4Χ4 Μεσσηνίας, Κωνσταντίνος Βλαχονικολός και ο Γραμματέας Νικόλαος Κυριακουλάκος, αναφέρονται τα εξής:

«Η Ο.Α.Κ. 4Χ4 Μεσσηνίας επιθυμεί, με την παρούσα επιστολή, να ευχαριστήσει το Δήμο Καλαμάτας.

Ο Δήμος της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημά μας, έθεσε στη διάθεσή μας 20 σετ ειδών επιχειρησιακού ρουχισμού (χιτώνιο, παντελόνι, αδιάβροχο, υφαντά λογότυπα, ανακλαστικές ταινίες) .

Τα είδη αυτά είναι απαραίτητα στα μέλη της Ομάδας και καλύπτουν βασικές ανάγκες τους στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου και της αποστολής τους.

Ως Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών, πιστεύουμε ότι με την προσφορά αυτή του Δήμου Καλαμάτας αναγνωρίζεται και αναδεικνύεται, όχι μόνο στην Καλαμάτα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Μεσσηνίας, το έργο των εθελοντών-μελών, οι οποίοι προσφέρουν εξ ιδίων.

Ευελπιστούμε ότι, αποκαθιστώντας μια πάγια και προγραμματική τέτοια σχέση με τις Αυτοδιοικητικές Αρχές του νομού μας, η εθελοντική προσφορά της Ομάδας μας θα ενθαρρυνθεί και θα ενισχυθεί διαχρονικά».

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech