Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Τηλεδιάσκεψη εργασίας για το Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Ο Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα τον Οκτώβριο του 2021, σε συνεργασία του Δήμου με την Interkultur, αποτέλεσε το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Κατά τη συζήτηση που έγινε μεταξύ του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Στάθη Γυφτάκη και εκπροσώπων της Interkultur, τέθηκαν επί τάπητος θέματα που άπτονται της διοργάνωσης στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που διαμορφώνει η υγειονομική κρίση παγκοσμίως.

Τονίζεται ότι η προετοιμασία για τη διοργάνωση που γίνεται θεσμός για την περιοχή, έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο λόγω του Covid, εξετάζονται διάφορα σενάρια, ακόμα και πιθανής αναβολής για τον Οκτώβριο του 2022. Η υλοποίηση της διοργάνωσης, προφανώς θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγειονομικής κρίσης, ενώ πιθανή αναβολή δεν θα επιβαρύνει με επιπλέον κόστος το Δήμο.

Στόχος τόσο του Δήμου, όσο και της Interkultur είναι η ενδυνάμωση του θεσμού  και η πραγματοποίηση της διοργάνωσης σε συνθήκες ασφαλείας για συμμετέχοντες και θεατές.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech