Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εγκαινιάστηκε το κτήριο της Φιλαρμονικής Αρφαρών

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 στο πλαίσιο εκδήλωσης για τη λειτουργία της Σχολής Φιλαρμονικής στ’ Αρφαρά. Ακολούθησε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Αρφαρών, με συναυλία από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του Covid-19.

Το καλωσόρισμα έγινε από την Πρόεδρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής, Μαρία Μπαρούνη, η οποία αναφέρθηκε στο σπουδαίο καλλιτεχνικό έργο της Φιλαρμονικής αλλά και στην συνεισφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος εστίασε στο εκπαιδευτικό κομμάτι, που είναι ενταγμένο στη λειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της και περιφερειακά, παρέχοντας δωρεάν μουσική παιδεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σχολείο της Φιλαρμονικής στ’ Αρφαρά, διδάσκονται όλα τα όργανα Φιλαρμονικής, ξύλινα (φλάουτο-κλαρινέτο-σαξόφωνο), χάλκινα (τρομπέτα-κόρνο-τρομπόνι-τούμπα), κρουστά (ντράμς), καθώς θεωρία της μουσικής και χορωδία σε εβδομαδιαία βάση.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech