Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αυλαία για το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου

Αυλαία χθες, Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 για το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας. Οι παραστάσεις τελικώς πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας,  με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, λόγω covid-19.

Το Φεστιβάλ, το οποίο υποστηρίζει ο Δήμος Καλαμάτας, έκανε πρεμιέρα με «Το δώρο της Παπλωματούς» του Τζεφ Μπριμπό από την κουκλοπαρέα της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας.

Κατά την έναρξη, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εστίασε στις προσπάθειες που έγιναν από τους ανθρώπους του Φεστιβάλ προκειμένου να αντέξει στις συνθήκες της εποχής και να συνεχίσει το ταξίδι του στο χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε ο Δήμος στάθηκε έμπρακτα δίπλα στο θεσμό.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ως Δήμος ενισχύσαμε και δεν μειώσαμε τις πολιτιστικές μας δράσεις. Σταθήκαμε και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους του πολιτισμού» ανέφερε ο Δήμαρχος, ο οποίος συνεχάρη στο πρόσωπο της κας Λέττας Πετρουλάκη τους συντελεστές του Φεστιβάλ.

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας, ενώ στην πρεμιέρα παρευρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech