Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση του Δημάρχου με Επιτροπή Μικρομετόχων της εταιρείας Λαϊκής Βάσης «ΑΝΕΝ ΑΕ»

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο γραφείο του Δημάρχου στο ιστορικό Δημαρχείο, με αντικείμενο την ακτοπλοϊκή σύνδεση Καλαμάτας - Κρήτης και την πορεία της εταιρείας Λαϊκής Βάσης «ΑΝΕΝ Α.Ε.». Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος, Δημοτικές Επιχειρήσεις και σχεδόν το σύνολο των φορέων του νομού (Π.Ε. Μεσσηνίας, Επιμελητήριο, Αναπτυξιακή κ.ά.), διαθέτουν μετοχές της ναυτιλιακής εταιρίας, η οποία κατά παρελθόντα χρόνο είχε συσταθεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Καλαμάτας με τα Κύθηρα και την Κρήτη.

Κατά τη συζήτηση, υπήρξε αναφορά τόσο στο ιστορικό αλλά και σε θέματα που αφορούν το σήμερα, κυρίως σε σχέση με την πορεία και την κατάσταση της εταιρίας και το μέλλον της ακτοπλοϊκής γραμμής. Από την Επιτροπή Μικρομετόχων της εταιρείας Λαϊκής Βάσης «ΑΝΕΝ Α.Ε.» που έχει συσταθεί, εκφράστηκε αίτημα ο Δήμος να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να υπάρξει πλήρης και αναλυτική ενημέρωση επί των παραπάνω θεμάτων.  

Στη συνάντηση που έγινε υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Γ. Φάβας και τα μέλη της Επιτροπής Μικρομετόχων Π. Γκρέκης, Δ. Φαββατάς, Π. Καλλιντέρης και Ν. Τριάντος.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech