Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Δίχως την παρουσία πολιτών, σε μία λιτή τελετή, φωταγωγήθηκε χθες, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων γίνεται από την ΚΑΚ, εκδηλώσεις που φέτος λόγω της υγειονομικής κρίσης δεν θα πραγματοποιηθούν.

Είναι ωστόσο σημαντικό για την ψυχολογία και τη διάθεση των πολιτών, η πόλη να φορέσει τα γιορτινά της.

Κατά τη λιτή τελετή, που παρευρέθηκαν τηρώντας τις αποστάσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Αναστάσιος Αγγελής, μέλη του Δ.Σ., εκπρόσωποι επαγγελματιών και εργαζόμενοι, ο Δήμαρχος έστειλε μήνυμα στήριξης προς τους επαγγελματίες και παραγωγούς της Αγοράς.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Αυτή η χρονιά είναι πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολη και για τη λειτουργία της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας. Η ΚΑΚ είναι ένας ζωντανός οργανισμός, εδώ καθημερινά δραστηριοποιούνται δεκάδες επαγγελματίες, αλλά και πολίτες έρχονται για να προμηθευτούν φρέσκα προϊόντα, όμως τα μέτρα που έχουν ληφθεί σίγουρα έχουν δημιουργήσει προβλήματα. Ο Πρόεδρος της ΚΑΚ, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε τα προβλήματα να αντιμετωπιστούν και η Αγορά να μπορέσει να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Αγορά στολίστηκε και μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Να ευχηθούμε του χρόνου να είμαστε όλοι υγιείς και να είμαστε όλοι εδώ για να εορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο και πάλι τα Χριστούγεννα».

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech