Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Δήλωση Δημάρχου με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών κατά του Covid-19

Με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα μας κατά του Covid-19, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος δήλωσε:

«Το εμβόλιο είναι η ευχάριστη είδηση και η ελπίδα ότι σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν, προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Με αφορμή τους εμβολιασμούς κατά του Covid-19 που ξεκίνησαν στην πατρίδα μας, δηλώνω ότι ως Δήμος έχουμε θέσει στη διάθεση των αρμόδιων τοπικών δομών Υγείας τις όποιες δυνάμεις έχουμε, προκειμένου όπου μας ζητηθεί να βοηθήσουμε, να εξυπηρετήσουμε και σε γενικό πλαίσιο να συμβάλουμε στην ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα κάνω το εμβόλιο. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε, για να ξεπεράσουμε ως κοινωνία την πανδημία και να πάρουμε πίσω τη ζωή μας.

Το εμβόλιο αποτελεί το εισιτήριο μας για την κανονικότητα, είναι κάτι άλλωστε που οι ειδικοί τονίζουν και οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ήδη απ’ όσο γνωρίζω αντιδήμαρχοι αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι έχουν εκφράσει δημόσια την ίδια επιθυμία.

Να τονίσω για ακόμα μία φορά ότι πρέπει ν’ ακούμε τους ειδικούς και μόνο. Οι επιστημονικές μελέτες και οι κλινικές δοκιμές αποδεικνύουν την ασφάλεια του εμβολίου, κάτι που -πλέον- πιστοποιείται και στην πράξη με εκατομμύρια εμβολιασμένους συνανθρώπους μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Το οφείλουμε όλοι, όχι μόνο απέναντι στον εαυτό μας, αλλά και απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα και απέναντι στην ίδια την κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, ως Δήμαρχος καλώ τους πολίτες να εμπιστευθούν την επιστημονική κοινότητα. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τον αόρατο εχθρό, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech