Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επικοινωνία με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

Λαμβάνοντας υποψη την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.22439 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών – Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Προστασίας του Πολίτη – Εθνικής Άμυνας – Παιδείας και Θρησκευμάτων – Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – Υγείας – Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Πολιτισμού και Αθλητισμού – Δικαιοσύνης – Εσωτερικών – Μετανάστευσης και Ασύλου – Υποδομών και Μεταφορών – Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων περί λήψης έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 έως και τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 (ΦΕΚ Β ́ 1441/10.04.21) και συγκεκριμένα 1Β. Τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας ανά πεδίο δραστηριότητας και επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης διαμορφώνονται ως εξής: 1.Εξυπηρέτηση κοινού μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. 2. Τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου.

Κατά την είσοδο δημοτών στο γραφείο του ΣΔτΕ είναι απαραίτητη η χρήση αντισηπτικού , και κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτό, υποχρεούνται να φορούν ιατρική μάσκα ή ασπίδα προστασίας προσώπου, άλλως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους. Πρόσωπα που δεν ενδείκνυνται για ιατρικούς λόγους, οι οποίοι προκύπτουν από τις ιατρικές βεβαιώσεις που φέρουν, να φορούν μάσκα και ασπίδα προστασίας, θα εξυπηρετούνται κατόπιν προγενέστερης τηλεφωνικής επικοινωνίας

Η εν γένει προσέλευση στο Γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης θα γίνεται ΜΟΝΟ για αναφορές -καταγγελίες που δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν από απόσταση και ΚΑΤΟΠΙΝ προηγούμενης τηλεφωνικής (2721 360811, ) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) συνεννόησης και ραντεβού, με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech