Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Δημοτικό Συσσίτιο και το Πάσχα

Κανονικά, ανήμερα το Πάσχα 2021 και όλες τις Άγιες ημέρες θα συνεχιστεί, η κατ’ οίκον διανομή του Δημοτικού Συσσιτίου στους δικαιούχους συμπολίτες μας.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει γίνει διανομή μέσω των Υπηρεσιών και των δομών της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου, ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων) σε 160 δικαιούχες οικογένειες του Δημοτικού Παντοπωλείου, ενώ έχουν διανεμηθεί 1.598 κιλά κρέατος σε 515 δικαιούχους.

Ευχαριστίες, εκφράζονται στο Σύλλογο Κυριών Καλαμάτας για την προσφορά ενός γεύματος στο Δημοτικό Συσσίτιο την Δευτέρα του Πάσχα, στην Ένωση Συνταξιούχων Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Μεσσηνίας για την προσφορά ποσού 500,00 € τρόφιμα (πρώτες ύλες ) για το Δημοτικό Συσσίτιο, στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας για την προσφορά 420 συσκευασιών οδοντόκρεμας στο Δημοτικό Παντοπωλείο, στην Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας για την προσφορά φαγητού 10 ημερών στο Δημοτικό Συσσίτιο, στην  Εταιρεία Φραγγέας Χρήστος και Κυριάκος Ο.Ε για την προσφορά ψωμιού στο Δημοτικό Συσσίτιο, στο Ιχθυοπωλείο Τασούλας Ι. Φοίφα για την προσφορά ψαριών για το Δημοτικό Συσσίτιο καθώς και σε συμπολίτες μας που κατά καιρούς προσφέρουν στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech