Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επίσκεψη του Δημάρχου στη Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας

Το χώρο που φιλοξενείται η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας - Φ.Ο.ΚΑΛ επισκέφτηκε χθες, Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας δραστηριοποιείται φωτογραφικά και πολιτιστικά από τον Ιανουάριο του 2017, στοχεύοντας στη δημιουργική ενασχόληση, άσκηση και καλλιτεχνική έκφραση των μελών της.  Στο πλαίσιο αυτών των επιδιώξεων πραγματοποιούνται μαθήματα φωτογραφίας και δημιουργικές εργασίες, διοργανώνονται φωτογραφικές εκθέσεις, σεμινάρια, εκδηλώσεις και αντίστοιχες εξορμήσεις. Στο διάστημα της λειτουργίας της συνεργάστηκε φωτογραφικά με διάφορους θεσμούς και φορείς της Μεσσηνίας, καθώς και με συλλόγους, ομάδες και λέσχες φωτογραφίας από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για δράσεις της Ομάδας, η οποία ολοκληρώνει το ετήσιο της project ‘‘Choose Silence’’. Επίσης, η Φ.Ο.ΚΑΛ. συμμετέχει - μαζί με άλλους πολιτιστικούς φορείς της πόλης - στη διοργάνωση της Λαϊκής Bβιβλιοθήκης Καλαμάτας για τις εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Η Φωτογραφική Ομάδα φιλοξενείται στον Οικίσκο Νο9 στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας (έναντι ΕΡΤ Καλαμάτας). Οι συναντήσεις των μελών του Συλλόγου πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή 18:00 - 20:00 στο χώρο του. Συντονιστής της Ομάδας είναι ο Νίκος Ηλιόπουλος, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενο να αντλήσουν από την ιστοσελίδα της ομάδας: http://www.fokal.gr.

 

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech