Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου στον Δήμαρχο Καλαμάτας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, ο Διοικητής της Διοίκησης Κέντρων (IV ΜΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ), Υποστράτηγος Δημήτριος Σκουφίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 77ης Μονάδας Επιστράτευσης Καλαμάτας (στρατοπέδου «Παπαφλέσσα») Συνταγματάρχη Πεζικού Ηλία Δημητρακόπουλο.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ η συζήτηση εστιάστηκε ιδιαίτερα στην αντιπυρική περίοδο. Ο Υποστράτηγος Δ. Σκουφίδης, υπεύθυνος πέρυσι της διαχείρισης περιπολιών στην αρμόδια διεύθυνση του ΓΕΕΘΑ, ανέφερε ότι εφέτος έχουν αυξηθεί οι περιπολίες του Στρατού στην Πελοπόννησο, ενώ ευχήθηκε να μην υπάρξει η περυσινή ένταση των πυρκαγιών.

DSC 0480 2 Medium

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υποστράτηγο ότι, ο Δήμος Καλαμάτας διαθέτει «μια μικρή Πυροσβεστική Υπηρεσία», καθώς και ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς πολιτικής προστασίας και τους εθελοντές.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Βασιλόπουλος προσέφερε στο νέο Διοικητή της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου αναμνηστικά δώρα του Δήμου Καλαμάτας, ανάμεσα σ’ αυτά και την έκδοση του Δήμου για την Επανάσταση του ’21.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech