Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Με τον λουλουδένιο περίπατο και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε η 10η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας

Με λουλούδια, μουσικές, χρώματα και αρώματα γέμισε το κέντρο της Καλαμάτας την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023, όπου μικροί και μεγάλοι διασχίζοντας την οδό Αριστομένους κατέληξαν στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (πατινάζ), κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή 10η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας.

Στον πολύχρωμο και εντυπωσιακό λουλουδένιο περίπατο, εκατοντάδες παιδιά από τα ΚΔΑΠ του Δήμου και από χορευτικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, πέρασαν όμορφες στιγμές, επιβεβαιώνοντας και την ανάγκη τέτοιους είδους εκδηλώσεων.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, σε χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για μία ακόμη χρονιά στην επιτυχία της Ανθοκομικής, καθώς επίσης και τους χιλιάδες επισκέπτες που την στήριξαν, τους Συλλόγους για τη συμμετοχή τους αλλά και τους παραγωγούς - επαγγελματίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια λειτουργίας της, η Ανθοκομική συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών όπως και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιό της. Ιδιαίτερο, επίσης, ήταν και το ενδιαφέρον για τα πολλά εκπαιδευτικά - βιωματικά προγράμματα για μαθητές σχολείων της περιοχής.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech