Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καλαμάτας

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καλαμάτας, συνεδρίασε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στην «Αίθουσα Δημάρχου Χρήστου Μαλαπάνη» στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας. Η Επιτροπή μετά την ολοκλήρωση της συγκρότησής της, συνεδρίασε για πρώτη φορά για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργου Λαζαρίδη.

Στην πρώτη συνεδρίαση παρέστη και τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εστίασε στην αξία της συνεργασίας των φορέων, καλώντας τα μέλη της Επιτροπής να καταθέσουν απόψεις, προτάσεις, ιδέες προκειμένου να αξιοποιηθούν κατά το δυνατό καλύτερο τρόπο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Σκοπός του Δήμου Καλαμάτας και της Αντιδημαρχίας Τουρισμού είναι η Επιτροπή να αποτελέσει ένα τεχνικό σώμα υψηλού επιπέδου που θα συμβουλεύει, θα καθοδηγεί το Δήμο και θα μεταφέρει στα πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη τις απόψεις της αγοράς.

Κατά τη συνεδρίαση υπήρξε έγκριση του ετήσιου προγράμματος δράσεων τουριστικής προβολής Δήμου Καλαμάτας για το έτος 2024 και απολογισμός δράσεων έτους 2023.

Δόθηκε, επίσης, ενημέρωση για τη λειτουργία και αξιοποίηση των info points που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος, ενώ υπήρξε και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε γενικότερα θέματα που άπτονται του τουρισμού.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech